Kwakman spuwt vuur: "Iedereen moet z'n mond houden en in de spiegel kijken"

11 maart 2023, 09:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kees Kwakman heeft geen goed woord over voor het huidige bestuur van FC Volendam. De voormalig middenvelder van de club is niet onder de indruk van de speech die voorzitter Jan Smit donderdagavond gaf op een informatieavond van de club. Daarin zei Smit dat het dorp Volendam wordt 'vergiftigd door sommige mensen vol jaloezie, onwetendheid en vooral pure domheid'.

"Het is werkelijk niet te geloven", reageerde Kwakman bj ESPN op de beelden van de toespraak. "Het is de kindercrèche, het is kinderlijk niveau. Dinsdag kwam er een bericht naar buiten dat ze allemaal door elkaar door een deur kunnen, maar twee dagen later gebeurt dit. Alles komt in de media, nu ook weer, begin ook gewoon eens bij jezelf. Dit is allemaal onder hun leiding gebeurd, deze chaos. Begin nou eens een keer bij jezelf!"

Journalist Milan van Dongen was aanwezig in Volendam en zei dat leden van de raad van commissarissen in de zaal zaten en dat er over en weer dingen geschreeuwd werden. Hetzelfde gold voor trainer Wim Jonk en technisch directeur Jasper van Leeuwen. Kwakman hoorde het verbaasd aan. "Wat is dit nou toch voor niveau? Echt niet te geloven. Ik weet het ook allemaal niet, ze zoeken het maar uit. Ik hoor continu dat ze alles in het belang van de club doen, maar dat is al een tijdje niet meer het geval, als er iedere dag met modder wordt gegooid in de media. Als iedereen een keer z'n mond houdt en in de spiegel kijkt, dan is het in het belang van de club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen