Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot gaat wat veranderen

16 maart 2023, 07:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat zich vanavond proberen te plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. Na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd van vorige week staat voor de Rotterdammers de return tegen Shakhtar Donetsk op het programma. Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord.

Het Rotterdamse doel zal worden verdedigd door Timon Wellenreuther, de vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl verwacht dat Arne Slot in de verdediging een plekje inruimt voor de herstelde Gernot Trauner. Dat zou ten koste gaan van Marcus Pedersen. Lutsharel Geertruida schuift in dat geval op naar de rechtsbackpositie, terwijl Dávid Hancko en Quilindschy Hartman de defensie completeren.

Op het middenveld lijkt Slot ook wat te gaan veranderen ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Volendam (2-1) van afgelopen weekend. Danilo maakte geen goede indruk als nummer 10, waardoor naar verwachting Sebastien Szymanski op die positie zal spelen. Orkun Kökcü en Mats Wieffer zullen de andere middenvelders zijn. Voorin zal Alireza Jahanbakhsh starten als hij hersteld is van zijn lichte fysieke klachten. Dat gaat dan ten koste van Javairô Dilrosun. Oussama Idrissi en Santiago Giménez worden ook in de aanval verwacht.

Feyenoord lijkt met de basisopstelling tegen Shakhtar Donetsk niet echt rekening te houden met de wedstrijd die komend weekend op het programma staat: De Klassieker tegen Ajax. De aartsrivalen nemen het komende zondag in de Johan Cruijff ArenA tegen elkaar op. Patrik Walemark behoort dan mogelijk weer tot de selectie. Justin Bijlow en Quinten Timber zijn nog wat langer uit de roulatie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen