Materazzi: "Zidane heeft zich niet verontschuldigd"

5 september 2006, 09:43

Marco Materazzi is komende woensdag de grote afwezige bij het duel tussen Frankrijk en Italië. De centrale verdediger is door de FIFA geschorst, naar aanleiding van de beledigingen die hij in de WK-finale uitte aan het adres van Zinedine Zidane. In het Italiaanse Gazzetta dello Sport blikt de Italiaan nog één keer terug op dat historische moment in de finale, waarbij Zidane de Italiaan met een kopstoot naar de grond werkte.

"Ik heb die kopstoot niet veroorzaakt", zegt Materazzi. "Ik heb simpelweg mondeling geantwoord op dingen die Zidane zei. Ik heb zijn zus beledigd, dat klopt. Maargoed, ik wist niet eens dat Zidane ook daadwerkelijk een zus hád. Natuurlijk was dat niet sportief van me om zijn zus te beledigen, dat geef ik toe. Maargoed, gelukkig heb ik al van tientallen spelers gehoord dat Zidane zelf soms wel eens ergere dingen zegt op het veld."

Sinds de finale is er geen contact meer geweest tussen Zidane en Materazzi, bevestigt de Italiaan. "Hij heeft nooit zijn excuses aangeboden voor die kopstoot. Maargoed, dat hoeft van mij ook niet. Of ik hem mijn excuses aangeboden heb? Nee, maar dat lijkt me ook niet nodig. Als ik me bij iemand zou moeten verontschuldigen, dan is het bij Zidane's zus", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen