Koevermans verwacht geen basisplaats tegen PSV

20 oktober 2006, 00:00

Hij was als invaller met een doelpunt en een assist de grote man aan de kant van AZ tegen Sporting Braga, maar Danny Koevermans maakt zich geen illusies. Op de vraag of hij verwacht nu een basisplaats te hebben afgedwongen voor de toppper tegen PSV, is het antwoord simpel. "Nee. De trainer kennende houdt hij de komende weken vast aan hetzelfde elftal." FCUpdate.nl sprak met de spits.

Danny Koevermans is de clubtopscorer van AZ, maar die status biedt in Alkmaar geen enkele garantie. Tegen Sporting Braga koos Louis van Gaal voor Moussa Dembele en Shota Arveladze in de aanval en moest Koevermans genoegen nemen met een plaats op de bank. Als een verrassing kwam dat niet, liet Koevermans weten. De spits wist sinds de besloten training van woensdagavond al dat hij niet in de basis zou starten.

Koevermans, met vijf doelpunten topscorer van de Eredivisie, denkt echter niet dat hij zich met zijn sterke invalbeurt terug in het elftal gevoetbald heeft. "Of ik het de trainer nu moeilijk gemaakt heb? Ja en nee. Deze trainer kennende start hij tegen PSV met dezelfde basis, hij geeft bepaalde spelers nu vertrouwen. We zullen zien, maar ik verwacht dat ik gewoon weer op de bank moet beginnen", aldus de oud-Spartaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen