Reading-spelers met dood bedreigd

16 november 2006, 12:56

De Engelse politie is een onderzoek gestart naar doodsbedreigingen die Reading-spelers Ibrahima Sonko (foto) en Stephen Hunt ontvangen hebben. Beide spelers waren betrokken bij de blessures die Chelsea-doelmannen Cech en Cudicini opliepen en ontvangen sindsdien regelmatig dreigbrieven.

Volgens de Reading Chronicle, een lokale krant, kregen Hunt en Sonko op het postadres van de club verschillende bedreigingen binnen. "We gaan jullie doden voor hetgeen jullie onze spelers aangedaan hebben", zou er onder meer in één van de brieven gestaan hebben, verwijzend naar de blessures van Cech en Cudicini.

In eerste instantie zagen Hunt en Sonko dit als een misplaatste grap. De eerste brief werd zelfs opgehangen in de kleedkamer. De afgelopen weken kwamen er echter steeds vaker dit soort brieven binnen, waarna de ploeg besloot om de politie in te schakelen. De politie heeft zaak inmiddels in behandeling.

Petr Cech liep na een botsing met Stephen Hunt een schedelbasisfractuur op. Verwacht wordt dat hij pas volgend seizoen weer kan keepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen