AZ en Vlaar maandag om de tafel

Ger
15 december 2005, 20:53

De clubleiding van AZ heeft maandag een gesprek met Ron Vlaar. De verdediger moet zich verantwoorden voor een interview dat donderdag in De Telegraaf verscheen. Na het samenzijn bepalen de beleidsbepalers van de club of ze de international sancties opleggen.

De twintigjarige Vlaar wordt naar eigen zeggen door trainer Van Gaal gechanteerd. De verdediger zou nagenoeg geen speeltijd krijgen omdat hij zich niet langer aan AZ wil verbinden. De speler wil via de arbitragecommissie van de KNVB een overstap naar een andere club afdwingen.

AZ wilde het liefst donderdag al met Vlaar in gesprek. De verdediger meldde zich echter ziek. Hij was evenals zijn zaakwaarnemer Oosterveer de gehele dag niet bereikbaar voor commentaar. Vlaar moest eigenlijk trainen. Hij hoorde namelijk niet bij de selectie van AZ voor het duel in de UEFA-beker met het Zwitserse Grasshopper. Hij moest op de tribune plaatsnemen.

De verdediger debuteerde eind vorig seizoen in de hoofdmacht van AZ. Hij schopte het binnen een maand tot international. Trainer Van Gaal geeft dit seizoen echter de voorkeur aan de weer fitte Mathijsen en Opdam. Vlaar kan hier niet mee leven en wil nu een vertrek forceren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen