'Tottenham ziet toch af van Vlaar'

23 december 2005, 17:40

De soap rond AZ-verdediger Ron Vlaar lijkt voorlopig nog niet ten einde te zijn. Eerder deze week bereikte AZ een akkoord met Tottenham Hotspur, maar de Britse ploeg lijkt zich nu weer terug te trekken in de strijd om de jonge verdediger. "We hebben al vijf verdedigers, waarom zouden we nog een zesde kopen?", vraagt manager Martin Jol zich af tijdens een persconferentie.

Hoewel Tottenham zich bij AZ nog niet afgemeld heeft, wijzen de uitlatingen van Jol er op dat de Britse ploeg geen interesse meer heeft in de international.  "Een aantal clubs heeft zich bij ons gemeld voor Vlaar", vertelt persvoorlichter Erik van Leeuwen aan FCUpdate.nl. "Ik las ook dat Jol gezegd heeft dat ze hem niet nodig hebben, maar wij hebben daarover officieel nog niets gehoord. Wij hadden met Tottenham een akkoord bereikt over de transfersom, nu is het aan de speler en de club om er uit te komen."

"Wij zijn met een aantal clubs in onderhandeling, maar aan het eind van de dag moet Ron bepalen waar hij naar toe wil gaan. Misschien vindt hij Engeland een grote stap, maar dat weet ik niet. Momenteel kunnen we Ron en zijn zaakwaarnemer niet bereiken", legt Van Leeuwen uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen