Mexico in oefeninterland langs Noorwegen

26 januari 2006, 12:04

Mexico is er op de valreep in geslaagd om een oefenwedstrijd met Noorwegen te winnen. De Mexicanen kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar slaagden er alsnog in om de wedstrijd te doen kantelen. Luis Perez maakte drie minuten voor tijd het winnende doelpunt voor de Mexicanen.

Noorwegen, dat er niet in slaagde om zich te kwalificeren voor het WK, begon sterk aan het oefenduel met de Mexicanen. Al na tien minuten zette Ole Martin Arst zijn land op voorsprong. Het antwoord van Mexico liet echter niet lang op zich wachten. Nog voor rust bracht Francisco Fonseca beide ploegen weer op gelijke hoogte. In een vermakelijke tweede helft kregen beide ploegen voldoende kansen om op voorsprong te komen, maar uiteindelijk kroonde Luis Perez zich tot matchwinner door in de 87ste minuut de 2-1 binnen te schieten.

Mexico ziet in de groepsfase van het WK in de poule bij Portugal, Iran en Angola. In de volgende ronde stuiten de midden-Amerikanen mogelijk op Oranje. Noorwegen slaagde er niet in om zich te plaatsen voor het mondiale eindtoernooi. De Scandinaviërs moesten het in een play-off afleggen tegen Tsjechië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen