Van der Gijp gaat helemaal stuk om voetballegende: ‘Jezus! Die man komt alleen maar aan in zijn gezicht!’

16 mei 2024, 22:41
Foto: © SBS6

De analisten van Vandaag Inside zijn geschrokken van het postuur van Wayne Rooney. De voormalig aanvaller van Manchester United is voorstander van de afschaffing van de VAR in het Engelse voetbal, en deed daar onlangs uitleg over bij Sky Sports. Na het zien van een foto heerste er ongeloof en hardgelach in de studio van het televisieprogramma.

Wolverhampton Wanderers pleit ervoor om de videoscheidsrechters uit het Engelse voetbal te laten verdwijnen. Op 6 juni gaan clubs daarover stemmen. Minimaal dertien clubs moeten in het voordeel van Wolves stemmen. Rooney is voorstander van de afschaffing van de VAR: “Ik ben geen fan van de VAR. Als je er de goede beslissingen mee krijgt, is het prima. Maar nu haalt het alle plezier uit de wedstrijd”, sprak hij.

Artikel gaat verder onder video

Onder meer René van der Gijp ziet de beelden van Rooney, die op het eerste oog wat kilo’s is aangekomen na zijn afscheid uit het profvoetbal: “Jezus. Ik zag een foto van Rooney en Roy Keane. Die Rooney, man. Die komt alleen maar in zijn gezicht aan”, begint de analist. “Die is 38! Die ziet er niet meer goed uit. Hij houdt vocht vast! Hahaha”, schatert de oud-voetballer.

© SBS

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp schrikt van uitspraak Hélène Hendriks: ‘Dat is hier aan tafel nog nóóit gezegd’

Hélène Hendriks is het tijdens de uitzending van Vandaag Inside niet eens met collega Johan Derksen.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ach ja, als je zelf een gele fietsenstalling in je bek hebt dan is er natuurlijk alle recht om iemand anders zijn uiterlijk belachelijk te maken

van Ierssel Jac
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Die van der Gijp moet zijn mond houden. Zo dom als een varken. Als er diepgaande onderwerpen aan de orde komen zit hij domweg voor zich uit te kijken achter die belachelijke bril en leurkend aan zijn glas met limonade en die smoel met een fietsenstalling.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen