PSV krijgt concurrentie: Champions League-deelnemer overweegt zich te melden voor Driouech

31 mei 2024, 21:47   Bijgewerkt: 31 mei 2024, 22:02
Foto: © Imago

Sporting Portugal overweegt zich na de play-offs finale tussen Excelsior en NAC Breda in Rotterdam te gaan melden voor Couhaib Driouech, zo weet FCUpdate-presentator Mounir Boualin. De buitenspeler van de club uit Kralingen staat in de concrete belangstelling van PSV, maar dat de 22-jarige aanvaller daar gaat tekenen is nog geen uitgemaakte zaak.

Boualin weet te melden dat Sporting Portugal overweegt om zich na het weekeinde officieel te melden bij Excelsior voor Driouech. De interesse van de kampioen van Portugal voor de voetballer uit IJmuiden komt niet uit het niets, want in januari was er ook al interesse van Sporting Portugal voor de speler van Excelsior, zo wist Sjoerd Mossou destijds namens het Algemeen Dagblad te melden.

Artikel gaat verder onder video

De club, die net als PSV ook in de winterstop gecharmeerd was van Driouech, wil deze zomer opnieuw de strijd met de Eindhovenaren aangaan om de vleugelspeler, die goed in het profiel van de Portugezen zou passen. Sporting Portugal speelt dit seizoen vaak in een 1-3-4-3 systeem. De Portugese beleidsbepalers verwachten dat Driouech goed in deze speelstijl, gecombineerd met hoge intensiteit, zal passen.

De komende weken lijkt er meer duidelijkheid te komen waar de toekomst van Driouech daadwerkelijk ligt. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, schreef vrijdag dat de verwachting is dat PSV de komst van Driouech na de play-offs om promotie/degradatie wil afronden. Dat lijkt echter ook het moment te zijn dat Sporting Portugal zich wil mengen in de strijd om de vleugelaanvaller.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Hij is gewild zeg. Is hij echt zo goed ?

Goku
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Ik ben nog niet overtuigt van zijn kunnen, maar kan het verkeerd zien

Flamingo
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Ik vind het een hele goede speler. Snel, gevaarlijk en een goede eindpass. Gezien z’n leeftijd zit er nog meer potentie in.

Klantenservice
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Ik moet het ook nog zien hoor. Bij spelers bij dit soort clubs vraag ik me na zo'n seizoen toch altijd af: is het echt een goede speler met veel potentie, of was dit seizoen gewoon een opleving? Ben wel benieuwd hoe hij het bij een grotere club zou doen.

gtsb
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Klantenservice hij kost ook niet zoveel dus kun je als club met wat budget ,best een gok wagen . Ontwikkeld hij niet door jammer . Doet hij het aardig met winst verkopen Ik ben ook niet overtuigd of hij het haalt . Maar voor nu een leuk spelertje .

KROTJE
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

@Flamingo, dank voor je reactie. Ik had nooit goed op hem gelet, maar ga hem wel volgen nu.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen