Brian Brobbey deelt met uiterst opvallende uitspraak genadeloze sneer uit aan PSV

19 mei 2024, 20:24
Foto: © NOS

Brian Brobbey stoort zich mateloos aan PSV, zo heeft de spits van Ajax aangegeven in gesprek met NOS Jeugdjournaal. De aanvalsleider van de Amsterdammers geeft aan de Brabantse club dan ook meer als een vijand te zien dan aartsrivaal Feyenoord.

"Ik zie persoonlijk PSV meer als een vijand dan Feyenoord", begint Brobbey, nadat hij van iemand de vraag krijgt waarom Feyenoord meer als aartsrivaal geldt voor Ajax dan PSV. "Ik mag PSV gewoon niet", vervolgt Brobbey, die van de verslaggever van de NOS vervolgens de vraag krijgt waarom hij het niet zo met PSV heeft: "Ze zijn ook arrogant. Als ik tegen PSV speel, dan raak ik gewoon geïrriteerd. Dan voel ik veel agressie", legt de Oranje-international uit.

Artikel gaat verder onder video

Brobbey gaat later in het interview, nadat hij zich heeft uitgelaten over PSV, ook nog in op het teleurstellende seizoen van Ajax. Met een vijfde plek in de Eredivisie kende de Amsterdammers een dramatisch jaar, maar Brobbey ziet toch nog iets positiefs: "Vanaf het begin van het seizoen ging het al niet goed, maar ik vind dat we ons goed hebben herpakt. Als je ziet van waar we komen. Het gaat oké", besluit de aanvaller.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson plaatst opvallend bericht op Instagram: Ajax-fans vrezen het ergste

Jordan Henderson plaatste na afloop van de gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Almere City een opvallend bericht op Instagram. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Zijn ook arrogant 😂😂😂

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Goede teksten naar de kinderen toe.... not. Brobbey heeft een laag IQ. Ook toen hij na de nederlaag tegen de amateurs uit zijn plaat ging was erg gestoord

KROTJE
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Dit is een onnodige en onverstandige uitlating van Brobbey. Wat je van andere clubs en/of spelers vindt moet je voor je houden, want je bent dan dezelfde als die straatvoetballer Michiel Kramers, die heeft er ook een handje van. Niet netjes Bryan, ik denk dat ze jou In Eindhoven op een warme ontvangst zullen trakteren.

Pistolero
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Leuk, Ajax was een paar keer achtereen kampioen en werd door iedereen arrogant genoemd (ook door de eigen supporters in het lijflied: Ajax, de grootste trots van Mokum, altijd brutaal en arrogant), nu is PSV kampioen en blijkbaar aan de beurt om voor arrogant te worden versleten. Tamelijk kinderachtig allemaal, zeker van Brobbey, en ook niet verstandig, je hebt als speler een voorbeeldfunctie en supporters staan elkaar al naar het leven, het is dom om olie op het vuur te gooien. Volgend jaar krijgt iedereen weer de kans om kampioen te worden en voor arrogant te worden versleten, ook Brobbey en Ajax.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Dit is de wereld op zijn kop Een Ajaxied die PSV arrogant vindt. Hier is verder commentaar echt overbodig.

Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hij heb wel gelijk, want ik vind zelf dat psv ook een arrogante club is, stiekemerds en altijd janken, dat is mijn mening, ik ben geen fan van Ajax - Feyenoord etc, want de hele eredivisie is armoe troef.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Nu weten we tenminste waar zijn focus ligt en dat is niet bij het voetballen. Daar gaan ze in 020 nog heeel veeeeeel plezier aan beleven.

Marius de Groot
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat een amateur, als je een betaalde voetballer bent heb je altijd respect voor je tegenstander. Koeman moet zich diep schamen om zo'n gevallen speler te selecteren.

Storm
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik weet niet voor welke club jij bent, maar bij elke club lopen van die mannetjes rond met een grote bek of die wat stoere praat verkopen. Denk aan Noa Lang, of Kramer etc. Over het algemeen is dat trouwens Brobbey zijn manier van doen helemaal niet. Bovendien heeft zijn (overigens nogal domme) uitspraak helemaal niks te maken met zijn verkiezing voor Oranje. Dat is gewoon een keuze van Koeman.

Swiebertje57
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een tekst van iemand van Ajax. Laat me niet lachen. Je kunt alles zeggen van en over PSV maar arrogant. Maar verder geen aandacht aan besteden, als je naar de interviews kijkt van Brobbey weet je dat er niet veel in zijn bovenkamer zit. Daarnaast een heel beperkte voetballer. Hij heeft een heel sterk punt, hij geeft alles.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen