Damon Mirani maakt op Instagram excuses voor uitspraak in NOS-interview

5 mei 2024, 23:22
Foto: © NOS

Damon Mirani heeft zich verontschuldigd voor een uitspraak die hij zondag deed over Vitesse. De aanvoerder van FC Volendam zag een eventueel faillissement van Vitesse als een mogelijke reddingsboei voor Volendam, maar komt daar nu van terug. Bovendien blijkt het door Miani geschetste scenario niet realistisch.

Zondag viel het doek voor Volendam door een 1-4 nederlaag tegen Ajax, maar Mirani zag nog een uitweg. “Je kan eventueel nog hopen, als Volendam zijnde, dat Vitesse nog failliet gaat. Dat er wat punten afgetrokken worden bij sommige ploegen, dat dat dan iets teweeg kan brengen. Ik weet niet precies hoe dat zit. Het zou natuurlijk wel heel zonde zijn voor Vitesse, maar voor Volendam misschien niet, een laatste reddingsboei”, zei hij tegen de NOS.

Artikel gaat verder onder video

Via Instagram maakt de verdediger zijn excuses. “Sorry aan alle mensen die zich aangesproken voelen. Een interview geven direct na de wedstrijd levert de nodige emoties op en heeft gezorgd voor een ongelukkige uitspraak van mijn kant. Uiteraard hoop ik dat Vitesse volgend seizoen gewoon kan starten aan de competitie”, schrijft Mirani.

De uitspraak van de aanvoerder werd zondagavond uitgemeten bij Studio Voetbal. Presentator Sjoerd van Ramshorst liet weten dat het programma contact heeft gezocht met de KNVB. De voetbalbond liet weten dat de proflicentie van Vitesse niet tijdens het seizoen nog zal worden ingetrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen