Bizarre taferelen: voetbalclub zet vier (!) spelers op non-actief na gooien van vuurwerk richting supporters

8 mei 2024, 14:18
Foto: © Prime Video

Afgelopen vrijdag degradeerde Troyes AC (Ligue 2) voor het tweede seizoen op rij, wat veel supporters van de fanatieke aanhang absoluut niet konden waarderen. Het einde van vorig seizoen degradeerde Troyes uit de Ligue 1, maar tot overmaat van ramp speelt de club volgend seizoen op het derde niveau omdat dit seizoen minstens net zo slecht ging.

De supporters waren niet tevreden met de sportieve prestaties van het team en gooiden vuurwerk richting de spelers. Maar ook vier voetballers van Troyes lieten er een gras over groeien en besloten simpelweg het vuurwerk terug te gooien richting de supporters. Bekijk hieronder de beelden van het heen- en weer gooien van het vuurwerk.

Deze spelers zijn nu op non-actief gezet. De supporters hebben een stadionverbod gekregen. “Hun identiteit is ook aan de politieautoriteiten doorgegeven, die zullen beslissen of er gerechtelijke stappen ondernomen worden”, schreef Troyes woensdagmiddag op hun website. De reacties van de spelers waren ook niet correct, zo stelt de club in hetzelfde statement. “Ondanks meerdere provocaties is het duidelijk dat hun reacties ook gevaarlijk waren”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen