Groep 1: Haan stunt tegen Portugal, nipte zege Koeman

15 oktober 2008, 21:25   Bijgewerkt: 16 oktober 2008, 00:05

Arie Haan heeft met Albanië voor een enorme stunt gezorgd. Op bezoek bij Portugal, de nummer vier van het afgelopen wereldkampioenschap, sleepte de taaie ploeg van de Nederlandse bondscoach een gelijkspel uit het vuur (0-0).

Portugal speelde vanaf de 41e minuut met een man meer na het wegzenden van Admir Teli. Na afloop van de wedstrijd, die gespeeld werd in het merkwaardige stadion van Braga, werden de spelers van Portugal getrakteerd op een hels fluitconcert. De Portugezen staan door het gelijkspel slechts gedeeld derde in hun groep met vijf punten uit vier wedstrijden. Het Albanië van bondscoach Haan haalde net zo veel punten. Denemarken leidt met zeven punten uit drie wedstrijden

Naast Haan had ook een andere Nederlandse coach, Erwin Koeman, een prima avond. "Woensdag Malta-uit, altijd lastig", zei hij zaterdag, na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Albanië (2-0), tegen de NOS. En Malta-uit bleek inderdaad lastig, want het Hongarije van Koeman slaagde er maar net in om de eilandbewoners van zich af te schudden. Een doelpunt van Sándor Torghelle in de 23e minuut bleek uiteindelijk voldoende voor de zege. De ploeg van Koeman doet hierdoor nog altijd mee in de strijd om de WK-tickets. Na vier duels hebben de Hongaren zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen