Bony lijkt klaar voor debuut bij Vitesse

18 februari 2011, 13:36   Bijgewerkt: 18 februari 2011, 13:43

Wilfried Bony kan komend weekend mogelijk zijn debuut maken voor Vitesse. De aanvaller is hersteld van de spierblessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. Vrijdag werkte hij voor het eerst een volledige groepstraining af.

Coach Albert Ferrer wil geen risico nemen, maar bevestigt dat Bony mogelijk kan spelen. "We moeten voorzichtig zijn. Het was pas zijn eerste groepstraining. We moeten nog even afwachten of hij bij de selectie zit, maar dat zou best kunnen. Het gaat goed met Bony. Eigenlijk is hij nog niet klaar om vanaf het begin te spelen, maar behalve voluit schieten kan hij alles weer", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Overigens kwam Merab Jordania, de grote baas van Vitesse, hoogstpersoonlijk kijken bij de training om te zien hoe het met Bony ging. De 22-jarige aanvaller uit Ivoorkust is de grootste aankoop van de club sinds de komst van de Georgiër.

Vitesse mist zondag tegen De Graafschap de geschorste Ismail Aissati. Hij wordt vermoedelijk vervangen door het veelbesproken talent Davy Pröpper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen