Groep F: Griekenland koploper na zege op Malta

4 juni 2011, 23:47   Bijgewerkt: 5 juni 2011, 09:38

Griekenland mag zich opnieuw koploper noemen van Groep F. De Grieken wonnen zaterdagavond in eigen huis met 3-1 van Malta, waardoor ze de leiding in de poule overnamen van Kroatië, dat niet in actie kwam. Israël mag ook blijven dromen van een startbewijs voor het EK in Polen en Oekraïne. Het land won eerder op de avond met 2-1 van Letland.

Griekenland stond na een half uur spelen al op een comfortabele 2-0  voorsprong tegen Malta. Nadat Giannis Fetafatzidis (foto) het thuisland in de achtste minuut al voorsprong had gebracht, verdubbelde Kyriakos Papadopoulos de score halverwege de eerste helft. Michael Mifsud zorgde tien minuten na rust nog wel voor de aansluitingstreffer, maar Fetafatzidis gooide in de 64ste minuut met zijn tweede treffer van de avond het duel in het slot.

In de wedstrijd tussen Israël en Letland zette Yossi Benayoun de bezoekers na twintig minuten op voorsprong, waarna Tal Ben Haim twee minuten voor rust vanaf de strafschopstip de score verdubbelde. Aleksandrs Cauna deed een half uur voor tijd nog iets terug voor de Letten, maar de 1-2 bleef de rest van het duel op het scorebord staan.

Door de zege heeft Griekenland nu veertien punten na zes duels. Kroatië, dat tot nu toe zes keer in actie kwam, en Israël volgen op één punt. Israël beschikt daarbij over de slechtste papieren aangezien het land al zeven duels afwerkte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen