Magnasco: "Geweldig om hier te zijn"

14 juni 2012, 17:02

FC Groningen sloeg donderdag een dubbelslag op de transfermarkt. De equipe uit de Martinistad legde doelman Marco Bizot van Cambuur en de Chileense rechtsback Stefano Magnasco vast.

“Het is geweldig om hier te zijn”, zegt Magnasco op de Groningen-website. “Het stadion is mooi, alles is mooi. Ik ben mijn hele leven al rechtsback geweest en probeer met mijn snelheid ook aanvallend van waarde te zijn. De Eredivisie is een mooie stap voor mij. Ik heb de Eredivisie altijd in Chili gevolgd en kende Groningen voornamelijk van spelers als Luis Suárez. Het is een mooie competitie met leuk en attractief voetbal. Groningen is een club waar jonge voetballers de kans krijgen, dat sprak me aan.”

Magnasco

Magnasco

Bizot sluit zich daarbij aan: “Ik heb veel zin mijn loopbaan hier voort te zetten en denk dat er nog veel rek in zit. Ik ben er helemaal klaar voor!”

Er was ook slecht nieuws voor de Groningers. Matias Jones is geveld door een acute blindedarmontsteking. De Uruguayaanse spits verwacht wel op tijd terug te zijn in Nederland voor de start van de voorbereiding. Hij herstelt van een operatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen