Real Madrid zal geen vervanger voor Khedira halen

18 november 2013, 20:00

Real Madrid zag dat middenvelder Sami Khedira zes maanden uit de roulatie zal zijn, vanwege een zware knieblessure. De Koninklijke ziet er echter vanaf om de markt op te gaan om een tijdelijke vervanger voor de Duits international te halen. Dit meldde Carlo Ancelotti, de Italiaanse oefenmeester van de Madrilenen.

Het wegvallen van Khedira is een fikse aderlating voor Real, zo stelt ook Ancelotti: "Het is een lastig probleem, dat wel op te lossen is. Khedira is een zeer belangrijke speler voor ons. We moeten op zoek naar een oplossing, maar ik weet zeker dat we het goed zullen opvangen", geeft Ancelotti aan. Khedira hield de blessure over aan het oefenduel tussen Duitsland en Italië (1-1).

Hoewel de absentie van Khedira zeer slecht nieuws is voor Real, zal het in de winterperiode niet op zoek gaan naar een tijdelijke vervanger. "We hebben geen plannen om versterkingen te halen in de winterstop. We hebben twee opties: een speler gebruiken met dezelfde eigenschappen als Khedira, of het systeem veranderen. Wellicht kunnen we met twee controlerende middenvelders spelen, met Isco daar een beetje voor. Pepe en Sergio Ramos blijven in ieder geval centraal in de defensie staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen