Hodgson roept Terry niet op voor Engelse ploeg

21 november 2013, 09:23   Bijgewerkt: 21 november 2013, 09:45

Engeland verloor de afgelopen week twee oefeninterlands. In eigen huis werd verloren van zowel Chili als Duitsland. De roep om een terugkeer van de internationaal gestopte John Terry in de nationale ploeg is groot, maar volgens bondscoach Roy Hodgson zal dat niet gebeuren.

"John heeft lang geleden al bedankt, toen we begonnen aan de kwalificatiereeks", zei Hodgson tegen diverse Engelse media. "We hebben nu negen wedstrijden zonder hem gespeeld en in de kwalificatie geen enkele wedstrijd verloren. Ik denk dat Gary Cahill en Phil Jagielka het goed hebben gedaan. Chris Smalling liet tegen Duitsland zijn talent zien en Phil Jones is er ook nog."

De oefenmeester vindt niet dat supporters en media zich moeten laten leiden door in het verleden behaalde successen. "We moeten niet na elke nederlaag kijken naar iemand die het in het verleden goed heeft gedaan. Stel je voor dat ik John (Terry, red.) had opgesteld tegen Duitsland, dan had hij ook een slechte wedstrijd kunnen hebben. Dat weten we niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen