Sparta voor derde keer in vier wedstrijden onderuit

30 november 2013, 20:37

Sparta Rotterdam hoeft voorlopig even niet naar de koppositie in de Jupiler League te kijken. De ambitieuze, maar moeizaam draaiende club uit Rotterdam leed zaterdag een gevoelige nederlaag tegen Jong FC Twente. Het werd 1-0, de enige goal van de wedstrijd werd tien minuten voor tijd gemaakt door invaller Tim Hölscher.

Het verlies van Sparta is koren op de molen van koploper FC Dordrecht, dat zondag in actie komt tegen FC Volendam. Als de Zuid-Hollanders winnen in het palingdorp, loopt de voorsprong op Sparta op tot tien punten.

Sparta leed in Enschede al zijn vijfde competitienederlaag van dit seizoen en de derde binnen vier wedstrijden. Eerder deze maand verloor de ploeg van de inmiddels omstreden hoofdcoach Adrie Bogers al van Jong Ajax (2-1) en koploper FC Dordrecht (2-3). Tussendoor werd wel met 5-1 gewonnen van Helmond Sport.

VVV Venlo, een andere club met titelaspiraties, won op eigen veld met 2-0 van Achilles '29. Randy Wolters en Jules Reimerink scoorden voor de ploeg uit Limburg, die stijgt van de achtste naar de zesde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen