Clasie neemt aanvoerdersband over van Pellè

3 maart 2014, 17:55   Bijgewerkt: 3 maart 2014, 18:58

Nadat Graziano Pellè de aanvoerdersband van Feyenoord moest inleveren, is Jordy Clasie door coach Ronald Koeman aangewezien als nieuwe captain van de Rotterdammers. Dit meldt Voetbal International.

Clasie was al reserve-aanvoerder van Feyenoord, gedurende de periode dat Pellè de band om zijn arm had. De Italiaanse spits moest afstand doen van het aanvoerderschap vanwege zijn misdragingen. Nadat hij na de uitwedstrijd tegen FC Twente (2-2) over de schreef ging en een cameralamp en een decorstuk kapot schopte, liet de spits zich ook gaan rondom het duel met Ajax (1-2 verlies). Eerst deelde hij een elleboogstoot uit aan verdediger Joël Veltman en na afloop van het duel gedroeg hij zich amateuristisch, toen hij geïnterviewd werd door verslaggever Jan-Joost van Gangelen.

Feyenoord nam Pellè niet alleen de aanvoerdersband af, maar schorste de Italiaan ook voor twee wedstrijden. De Italiaan hangt ook nog een extra schorsing boven het hoofd, aangezien de KNVB reeds een vooronderzoek heeft ingesteld naar het gedrag van de Feyenoord-spits.

Eind september had Pellè de rol als aanvoerder van Feyenoord overgenomen voor Stefan de Vrij, die toentertijd voor zichzelf trainde en derhalve beticht werd van onprofessioneel gedrag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen