Verbeek vloert Stevens in degradatiekraker

26 maart 2014, 22:08   Bijgewerkt: 26 maart 2014, 23:41

Gertjan Verbeek heeft de 'Nederlandse' clash in de gevarenzone van de Bundesliga gewonnen van Huub Stevens. Verbeek zag zijn FC Nürnberg woensdag thuis met 2-0 winnen van VfB Stuttgart, dat sinds kort onder leiding staat van zijn landgenoot Stevens.

Josip Drmic was met twee doelpunten, keurig verdeeld over beide helften, het goudhaantje van Nürnberg. De Zwitserse aanvaller opende op slag van rust de score, negen minuten na de pauze zorgde hij op aangeven van Markus Feulner voor de beslissing. Door de overwinning gaat Nürnberg Stuttgart voorbij op de ranglijst.

In de vorm van Hamburger SV - SC Freiburg stond er nog een kelderduel op het programma in Duitsland. Die teams hielden elkaar in Hamburg op 1-1. Vladimir Darida bracht Freiburg in de vijftigste minuut aan de leiding, Pierre-Michael Lasogga maakte vijf minuten later gelijk. Bij HSV had Rafael van der Vaart een basisplaats, Ola John en Ouasim Bouy bleven op de bank.

Nürnberg en Stuttgart staan nu met 26 punten gedeeld veertiende. Stuttgart en HSV bezetten met 24 punten de zestiende plaats. Hekkensluiter Eintracht Braunschweig, dat dinsdag FSV Mainz met 3-1 versloeg, heeft 21 punten.

Bayer Leverkusen zegevierde met 1-3 bij FC Augsburg, waar Paul Verhaegh na een uur mocht invallen. Tot de 81ste minuut stond het 1-1, maar daarna maakten Heung-Min Son en Emre Can het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen