ADO verliest weer niet: "Ophouden over Fräser-effect"

2 april 2014, 21:54

Of het nou toeval is of niet, het is vrij bijzonder dat ADO Den Haag onder leiding van coach Henk Fräser nog altijd geen nederlaag heeft hoeven slikken. Nadat Maurice Steijn ontheven werd uit zijn functie bij de club uit de Hofstad en Fräser de honneurs ging waarnemen, zijn de Hagenaars maar liefst acht duels ongeslagen. Van een 'Fräser-effect' wil de coach in kwestie echter niets weten.

"Laten we alsjeblieft ophouden over het Fräser-effect", stelde de keuzeheer van ADO tegen de NOS, na afloop van het knappe 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. "Het is wel leuk, ook voor mijzelf, dat we al acht wedstrijden op rij goed presteren. Maar we hebben de punten nog steeds hard nodig", relativeert Fräser.

"We hebben een punt en daar zijn we eigenlijk ook voor gekomen", vervolgt de trainer, die daarmee aangeeft dat de manier van spelen van ADO niet de schoonheidsprijs verdiende. "We wilden eerst zo lang mogelijk de nul houden en na de tegengoal wilden we zo lang mogelijk in de wedstrijd blijven, want zo lang het 1-0 blijft kan er iets raars gebeuren. Wij voelden dat ook FC Twente niet helemaal wist wat ze daarmee aanmoesten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen