Cambuur-spelers spreken zich uit: "Triest en schandalig"

3 april 2014, 14:06

SC Cambuur belegde donderdag een speciale persconferentie, om de constellatie rondom het vertrek van coach Dwight Lodeweges te bespreken. De club kwam eerder op de dag ook met een officieel statement. In navolging hiervan heeft de spelersgroep van Cambuur zich uitgesproken via een officieel bericht.

"We vinden het allemaal heel erg triest en gewoon schandalig wat zich allemaal heeft voorgevallen. We hadden graag het seizoen afgemaakt met de hele technische staf, dus met Dwight Lodeweges als hoofdtrainer", luidt het statement van de selectie, die het incident ziet als een smet op het seizoen: "Tot nu toe hebben we het fantastisch gedaan met zijn allen en het is heel erg jammer dat het door een aantal relschoppers zo moet eindigen. We willen Dwight Lodeweges heel veel succes wensen en bedanken voor een prachtig jaar."

De spelersgroep van Cambuur is zich ervan bewust dat de knop weer om moet: "In de laatste vier wedstrijden van de competitie gaan we er nu alles aan doen en keihard knokken om SC Cambuur in de Eredivisie te houden, ook voor Dwight."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen