Gerrard droomt: "Titel schiet vaak door gedachten"

4 april 2014, 09:52

Liverpool kan voor het eerst sinds 24 jaar weer kampioen van Engeland worden. The Reds staan aan kop in de Premier League, maar kunnen onder meer nog ingehaald worden door Manchester City. Die ploeg heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard is trots op zijn ploeg en droomt van het kampioenschap. 

"We hebben een geweldige mentaliteit in de ploeg", zegt de Engelsman tegen Sky Sports. "Het hele team heeft een goede houding en we weten dat als we voor elkaar werken, we tot mooie dingen in staat zijn." Gerrard zelf maakt een uitstekend seizoen door. De ervaren middenvelder werd door zijn sterke spel verkozen tot 'Speler van de maand maart' bij Liverpool.

Gerrard geeft toe regelmatig aan de landstitel te denken. "Ik zou liegen als ik zou zeggen van niet", stelt hij. "Het schiet vaak door mijn gedachten, maar meestal druk ik het snel weg omdat er nog niets bereikt is. We kunnen de droom alleen verwezenlijken als we goed presteren en er zijn nog altijd zes wedstrijden te gaan."

Liverpool ontvangt deze maand concurrenten Manchester City en Chelsea op Anfield Road, maar moet zondagmiddag eerst op bezoek bij West Ham United. "We maken ons niet druk om Manchester City, Chelsea en de andere teams waar we nog tegen moeten. We zijn nu alleen bezig met West Ham, we benaderen die wedstrijd net als onze laatste acht wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen