Verbeeks Nürnberg niet bang voor degradatie

4 april 2014, 11:19

In de winterstop had Gertjan Verbeek met 1. FC Nürnberg nog niet één keer gewonnen, inmiddels is de situatie voor de Nederlandse coach een stuk beter. De ploeg staat vijftiende, een plaats die staat voor rechtstreekse handhaving. Nürnberg moet nog naar beneden kijken, maar gaat in de Bundesliga blijven. Dat denkt verdediger Mike Frantz.

De ploeg van Verbeek heeft twee punten voorsprong op het VfB Stuttgart van Huub Stevens, dat zestiende staat. Als het zo blijft, moet Stevens met zijn equipe de nacompetitie in. "We kunnen niet rusten op die voorsprong", zegt Frantz tegen Bundesliga.de. "We hebben nog een paar punten nodig en die gaan we zeker behalen."

De Duitser denkt dat de aanvallende speelwijze van Verbeek de sleutel tot succes is. "Ook na de afgelopen nederlaag tegen SC Freiburg was de coach rustig en bezonnen. We hebben ons niet laten beïnvloeden door blessures of andere tegenslagen en aanvallend gespeeld. We verkeren in een degradatiestrijd, maar spelen toch aanvallend voetbal. Dat gaat ons succes opleveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen