Scorende Robben met Bayern alsnog langs United

Ger
9 april 2014, 22:55   Bijgewerkt: 9 april 2014, 23:11

Bayern München heeft voor eigen publiek orde op zaken gesteld tegen Manchester United. Door een 3-1 zege staat de titelverdediger in de halve eindstrijd van de Champions League. United kwam na de pauze nog wel op voorsprong, maar met drie doelpunten sloeg de Duitse topclub sterk terug. Arjen Robben zorgde voor het slotakkoord.

Een week eerder was de score in Manchester op een 1-1 gelijkspel blijven steken. Met dat resultaat kneep de equipe van de geplaagde manager David Moyes de handen dicht, want vooraf leek een nederlaag toch het meest waarschijnlijke scenario. Door een treffer van Nemanja Vidic mocht United niettemin zelfs even hopen op een overwinning, maar Bastian Schweinsteiger trok de score uiteindelijk gelijk. De aanvallende middenvelder zag in dat duel overigens de rode kaart en zat tijdens de return op de tribune, evenals ploegmaat Javi Martínez.

Net als op Old Trafford was Bayern in voetballend opzicht ook in de return duidelijk de bovenliggende partij. De kampioen van de Bundesliga zette United vanaf de eerste minuut met de rug tegen de muur. Een doelpunt leverde het overwicht in de eerste helft evenwel niet op. Robben was een paar keer gevaarlijk, maar de Oranje-international zag ook regelmatig een vrijstaande ploeggenoot over het hoofd. Zoals ook in de eerste wedstrijd gebeurde, kwam United tegen de verhoudingen in op voorsprong. Na bijna een uur spelen kegelde Evra de bal langs de kansloze Manuel Neuer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen