'Jol had positief gesprek met Grieken, maar heeft concurrent'

12 april 2014, 13:59

Martin Jol heeft een goed onderhoud gehad met de Griekse voetbalbond (EPO). Dit hebben bronnen binnen de bond volgens AD Sportwereld bevestigd. Jol was met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola afgereisd naar Athene, om daar met bondsvoorzitter Giorgios Sarris om de tafel te gaan.

Er wordt gesteld dat Jol een jaarsalaris van 650.000 euro aangeboden kreeg. Jol liet weten dat hij op een hoger inkomen rekent, maar een akkoord tussen beide partijen lijkt wel in het verschiet te liggen. Jol is kandidaat om bondscoach van Griekenland te worden, omdat Giorgos Karagounis - die onder Jol speelde bij Fulham - een goed woordje voor hem gedaan zou hebben. Er wordt verwacht dat er snel een tweede gesprek plaatsvindt tussen de Griekse bond en de voormalig coach van onder meer RKC Waalwijk, Hamburger SV, Ajax, Tottenham Hotspur en Fulham.

Een andere gegadigde om de functie te bekleden is de Italiaanse coach Marco Tardelli. Ook hij kan waarschijnlijk rekenen op een tweede gesprek. Op 25 april organiseert de bond een vergadering, waar de knoop vermoedelijk zal worden doorgehakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen