Robben lacht: "Uitslag als 0-4 of 0-5 zou goed zijn"

22 april 2014, 15:32

Arjen Robben heeft zin in de Champions League-tweestrijd tegen zijn oude club Real Madrid. De aanvaller van Bayern München vloog dinsdag met zijn ploeg naar Spanje en stond bij aankomst in Madrid de verzamelde media te woord. Met name de Duitse pers wilde vooral van hem weten op welk resultaat hij hoopte in Bernabéu. "Een uitslag als 0-4 of 0-5 zou goed zijn", antwoordde de Nederlander met een glimlach.

"We komen om te winnen", voegde Robben er serieus aan toe. Om te kunnen winnen in Madrid, moet Bayern volgens de Nederlander negentig minuten scherp zijn. "We moeten wakker zijn. Als je even een kwartiertje denkt dat het allemaal wel goedkomt en niet met je hoofd erbij bent, krijg je gegarandeerd twee of drie doelpunten tegen. Dan kan alles al voorbij zijn. Maar gelukkig hebben we een trainer (Josep Guardiola, red.), die Real Madrid van haver tot gort kent. Dat kan een voordeel zijn, daar moeten we gebruik van proberen te maken."

Real Madrid en Bayern München stonden ook tegenover elkaar in de halve finale van het seizoen 2011/2012. Toen stond het na twee wedstrijden 3-3, waarna de ploeg uit Duitsland de strafschoppen beter nam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen