Trainer Hasi: "Anderlecht is er niet klaar voor"

Ger
18 juli 2014, 15:21

Voor Anderlecht staat zondag de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De kampioen van de Jupiler Pro League speelt dan om de Belgische Supercup tegen Lokeren. Volgens trainer Besnik Hasi is Anderlecht nog niet klaar voor de wedstrijd.

De oefenmeester maakt zich vooral zorgen omdat hij de voorbije weken verschillende spelers moest missen door het WK. "Veel jongens zijn veel te laat toegekomen om nu al klaar te zijn voor een wedstrijd met inzet", zegt Hasi tegen Sporza. "Er zijn ook wat blessuregevalletjes geweest. Bovendien mis ik belangrijke spelers als Anthony Vanden Borre en Silvio Proto. Andy Najar is ook nog maar net terug van het WK. We zijn er niet klaar voor."

"Ik maak me ongerust. Maar goed: sowieso zal het de coach zijn die afgerekend wordt op slechte resultaten, en dat is niet meer dan normaal", weet Hasi. "Ik blijf wachten op versterking, maar ik heb er ook wel begrip voor dat het tijd vraagt. Het bestuur wil de beste spelers binnenhalen aan de beste prijs, en daarvoor moet je soms het beste moment afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen