Allegri maakt zich geen zorgen over oefenblamage en Vidal

27 juli 2014, 12:17

Massimiliano Allegri kende een valse start bij zijn nieuwe club Juventus. De trainer zag zijn manschappen tot veler verbazing met 3-2 onderuit gaan tegen Lucento, een amateurclub. De kersverse coach van de Italiaanse kampioen maakt zich echter geen zorgen. Dat doet hij ook niet inzake Arturo Vidal, wiens toekomst nog altijd onzeker is.

"Het was eigenlijk meer een trainingssessie dan een wedstrijd", dekte Allegri zich na de blamage tegen de amateurs in. "Ik wilde zien hoe het team zou reageren en zou spelen. We hebben er twee dagen van intensieve training opzitten. Onze benen waren wat zwaar. Vanaf maandag starten we echt, met een officieel oefenduel tegen Cesena", zegt de nieuwe keuzeheer van La Vecchia Signora, die succestrainer Antonio Conte opvolgde.

Allegri stelt dat hij zich ook geen zorgen maakt over de situatie rond Vidal, die eerst met de oefenmeester wil praten, voordat hij een besluit maakt over zijn toekomst. "Ik ben niet bezorgd. Hij is een speler van Juventus, ik ben rustig. Ik heb hem al gesproken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen