Jupiler League-samenvattingen rond middernacht te zien

5 augustus 2014, 15:53

Eerder deze zomer werd bekendgemaakt dat SBS wederom de uitzendrechten heeft verworven voor de samenvattingen uit de Jupiler League. De commerciële zender zal deze tijdens het komende seizoen op vrijdag en maandag rond middernacht uitzenden.

Vanaf komend weekend zijn de Jupiler League-samenvattingen op vrijdagavond om 23.55 uur te zien. Op maandagavond volgt op hetzelfde tijdstip een overzicht van de complete speelronde, waarin dus ook de wedstrijden van later in het weekend zijn meegenomen. De wedstrijden zijn live op FOX Sports te bekijken.

Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie, is content met de overeenkomsten met de diverse partijen: "In samenwerking met FOX Sports en producent Infostrada Sports werken we voortdurend aan de uitstraling van de Jupiler League, zo worden aankomend seizoen alle wedstrijden in HD kwaliteit uitgezonden. Hierdoor wordt de kwaliteit van zowel de live wedstrijden als de samenvattingen sterk verbeterd. Daarnaast zijn we erg blij dat we samen met SBS6 de grote kracht van de Jupiler League nog beter zichtbaar maken als het gaat om ontwikkeling en het opleiden van spelers. Naast het aanbod van de live wedstrijden op FOX Sports is dit een fantastische toevoeging."

Ook SBS-programmadirecteur Remko van Westerloo is meer dan tevreden: "We zijn erg blij de samenvattingen van de Jupiler League te kunnen uitzenden. Wij zien deze competitie als kraamkamer van het voetbaltalent in Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen