Pellegrini passeert Engelse spelers: "Sterke selectie"

Ger
14 augustus 2014, 12:22

Manuel Pellegrini maakt zich niet druk over de kritiek die hij heeft gekregen naar aanleiding van de opstelling van Manchester City in de strijd om de Community Shield. De Chileen had tegen Arsenal (0-3 verlies) geen enkele Engelse speler in zijn elftal opgenomen.

"Ik heb de beschikking over een zeer sterke selectie. Het is voor alle spelers een lastige klus om een plek in de basisopstelling af te dwingen", legt Pellegrini uit. Dit seizoen heeft de oefenmeester het voor de Engelse spelers echter nog lastiger gemaakt om speelminuten te krijgen. Zo versterkte hij zijn middenveld met de Argentijn Bruno Zuculini en de Braziliaan Fernando. Onder de lat moet bovendien Joe Hart vrezen voor zijn plek na de komst van de Argentijn Willy Caballero, die zondag mocht beginnen. Aan de verdediging werden bovendien Eliaquim Mangala en Bacary Sagna uit Frankrijk toegevoegd.

"Ik kies voor iedere wedstrijd altijd de beste spelers", aldus Pellegrini. "Ik begrijp niet waarom het altijd over Manchester City moet gaan. Arsenal heeft de FA Cup gewonnen met slechts één Engelse speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen