Vd Wiel over Brandão: "Hij moet lang van de velden"

19 augustus 2014, 08:19

Gregory van der Wiel kan zich vinden in de woorden van Paris Saint Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaifi, die zondag liet weten dat Bastia-speler Brandão een zware straf moet krijgen. Brandão misdroeg zich afgelopen weekend in en na de wedstrijd tegen PSG. Hij deelde een knietje uit aan Van der Wiel, die daarbij een gebroken ruggenwervel opliep, en deelde in de catacomben een kopstoot uit aan Thiago Motta.

"Dit is heel slecht voor het Franse voetbal. De Liga moet een zware beslissing nemen. Wat mij betreft krijgt hij een schorsing voor het leven. Hij is het niet waard om voetballer te zijn", zei Al-Khelaifi. Ook Van der Wiel roept in AD Sportwereld op tot een zware straf. "Wat een gek. Die moet lang van de velden wegblijven."

Van der Wiel zelf zit door toedoen van Brandão met een gebroken ruggenwervel. "Ik heb in die eerste helft nog twintig minuten doorgespeeld en nog een assist gegeven, maar in de rust besloot ik er toch uit te gaan", zegt de back. Een gebroken ruggenwervel klinkt heel ernstig, maar Van der Wiel nuanceert de blessure enigszins. "Dat klinkt erger dan het is. Het is wat het is, het komt snel weer goed. Ik ga uit van een paar weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen