Transfer Balotelli naar Liverpool lijkt dichterbij te komen

21 augustus 2014, 15:13

De toekomst van Mario Balotelli lijkt steeds nadrukkelijker in Liverpool te liggen. Diverse media, waaronder de BBC en Sky Sport Italia, melden dat de Engele club overeenstemming bereikt heeft met AC Milan over een transfersom van ongeveer 22 miljoen euro. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, zou zich vanmiddag bij Liverpool melden, om ook een akkoord tussen club en speler te realiseren.

Ondertussen heeft Balotelli zijn kluisje op het complex Milanello al leeggehaald en afscheid genomen van zijn ploeggenoten van Milan. "Het is mijn laatste dag op Milanello", zou de excentrieke aanvaller donderdagmiddag hebben verkondigd. De 24-jarige international van Italië zou een vijfjarig contract tegemoet kunnen zien, met een jaarsalaris van zes miljoen euro.

Er wordt snel duidelijkheid verwacht inzake de transfer van Balotelli, die de negende zomerse aanwinst van Liverpool moet worden. In een eerder stadium werden Alberto Moreno, Javi Manquillo, Divock Origi (meteen verhuurd aan Lille OSC), Lazar Markovic, Dejan Lovren, Emre Can, Adam Lallana en Rickie Lambert al gecontracteerd.

Milan zou FC Porto-spits Jackson Martinez als opvolger van Balotelli willen binnenhalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen