Janmaat tevreden in Newcastle: "Was toe aan iets nieuws"

29 augustus 2014, 14:55

Zijn eerste weken bij Newcastle United zijn Daryl Janmaat goed bevallen. De rechtsback had in de eerste duels van dit seizoen een basisplaats bij de Magpies en is blij dat hij de overstap naar de Engelse club heeft gemaakt, zegt hij op de site van zijn management. Janmaat maakte na het WK de overstap van Feyenoord.

"Het tempo ligt hier wat hoger dan in de Eredivisie en het is fysiek wel wat zwaarder, maar toch denk ik dat ik er goed aan gedaan heb om naar Engeland te verhuizen. Ik was toe aan iets nieuws", zegt de 25-jarige rechtsback. Hij is onder de indruk van zijn nieuwe club. "Bij Feyenoord waren de supporters geweldig, maar hier in Newcastle zijn ze ook top. Ik ben dan ook blij dat ik de stap gemaakt heb. Ik  had het gevoel ook wel toe te zijn aan een volgende fase in mijn carrière. De Premier League is een geweldige, en enorm sterke, competitie."

Newcastle staat na twee competitieduels op één punt. Het verloor van kampioen Manchester City (0-2) en speelde vervolgens gelijk bij Aston Villa (0-0). "We speelden die eerste twee wedstrijden best behoorlijk voetbal. Het is alleen jammer dat we nog niet hebben weten te winnen." Janmaat hoopt dat die eerste overwinning dit weekend komt, thuis tegen Crystal Palace. "Het zou mooi zijn om dan de drie punten te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen