Jong Oranje bij debuut Koster onderuit tegen Georgië

4 september 2014, 20:29   Bijgewerkt: 4 september 2014, 22:59

Adrie Koster is ongelukkig begonnen aan zijn avontuur als coach van Jong Oranje. De oefenmeester ging vanavond (donderdag) met zijn ploeg onderuit tegen Jong Georgië, dat in de Adelaarshorst met 0-1 te sterk bleek. De nederlaag is de eerste in de EK-kwalificatiereeks van Nederland. 

De equipe van Koster begon uitstekend aan de wedstrijd, maar creëerde amper kansen. De bezoekers maakten daar optimaal gebruik van, door in de tweede helft brutaal de leiding te nemen. Daarvoor had Georgië ook al eens de lat geraakt. Aanvoerder Marco van Ginkel kreeg in de slotfase nog de kans om een pijnlijke zeperd af te wenden, maar dat lukte niet. De nederlaag was verrassend te noemen, aangezien Oranje in het eerste duel nog korte metten maakte met de leeftijdsgenoten uit Georgië: 0-6. In Deventer leed Nederland bovendien de eerste nederlaag van de kwalificatiereeks, waar de ploeg nog wel aan de leiding gaat.

Over vijf dagen krijgt Jong Oranje de kans om revanche te nemen, Slowakije is dan de tegenstander. Die ploeg staat tweede, met drie punten minder dan Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen