Mexicaanse politicus hekelt "aap" Ronaldinho

15 september 2014, 23:24

De entree van Ronaldinho in Mexico is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Enthousiaste supporters zorgden rondom zijn presentatie bij Querétaro voor files in Mexico-stad en dat was niet naar de zin van Carlos Manuel Trevino Nunez, politicus van de conservatieve Nationale Partij in Mexico.

"Ik probeer wel tolerant te zijn, maar ik haat voetbal en de verdomde hypes dat het met zich meebrengt. En ik haat het nog meer als de straten daardoor dichtslibben. Het heeft me twee uur gekost om thuis te geraken. En dat alles voor een aap. Een Braziliaan, maar toch een aap", is hij weinig genuanceerd.

Ronaldinho sprakt tijdens zijn presentatie juist louter positieve woorden. "Ik ken alle ploegen uit de Mexicaanse competitie. In dit land ontbreekt me nog een trofee. Daarom ben ik naar hier gekomen. Met haast al mijn clubs ben ik kampioen geworden en ik hoop hier ook titels te kunnen pakken."

Ronaldinho moet om dat te bewerkstelligen flink aan de bak. Na acht speeldagen staat FC Querétaro achtste met zes punten achterstand op koploper en favoriet CF America.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen