Udinese overleeft via Di Natale 'Panenka'-penalty Cassano

29 september 2014, 22:02

Udinese blijft in de Serie A knap in het spoor van de nog foutloze koplopers Juventus en AS Roma. De formatie uit Friuli zegevierde maandag voor eigen publiek doelpuntrijk over Parma (4-2) en kwam daarmee op twaalf punten uit vijf wedstrijden, goed voor de derde plaats op de ranglijst. Juventus en AS Roma hebben vijftien punten.

Er was een hoofdrol weggelegd voor Antonio Di Natale. De 36-jarige spits, die afgelopen zomer eigenlijk zijn kicksen aan de wilgen zou hangen, nam twee doelpunten voor zijn rekening. In de 28ste minuut maakte hij de openingstreffer van José Mauri ongedaan en vlak voor de rust tekende hij voor de 2-1, na een fraai overstapje van een ploeggenoot.

Toch ging Udinese niet rusten met een voorsprong. In de vierde minuut van de extra tijd van de eerste helft benutte Antonio Cassano á la Panenka een strafschop en tekende daarmee voor de 2-2. Desondanks bleven de punten in Udine. Thomas Heurtaux maakte in de 58ste minuut 3-2 met een halve omhaal, Cyril Théréau verzorgde in de 84ste minuut het slotakkoord. Parma-speler Afriyie Acquah werd in de 77ste minuut, bij een 3-2 stand, van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen