Herstellende Vlaar wil binnen twee weken terugkeren

7 oktober 2014, 13:44

Ron Vlaar is nog altijd aan het revalideren van zijn kuitblessure, maar lijkt op korte termijn zijn rentree kunnen maken bij Aston Villa. De Nederlandse verdediger hoopt binnen twee weken weer in actie te kunnen komen, als de uitwedstrijd tegen Everton op het programma staat. Het is de eerstvolgende wedstrijd van de ploeg uit Birmingham, aangezien er eerst een interlandonderbreking plaatsvindt.

Het 2-0 verlies tegen Manchester City van afgelopen zaterdag was de vierde wedstrijd die Vlaar vanwege zijn fysieke ongemak aan zich voorbij moest laten gaan. Hij mist ook de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranjke tegen Kazachstan en IJsland. Daarna hoop hij weer inzetbaar te zijn. "Mijn kuit hersteld steeds beter. Ik richt mijn pijlen op de wedstrijd tegen Everton op Goodison Park over twee weken", zegt de verdediger in de Birmingham Mail.

Zonder Vlaar deed Villa het prima, Nathan Baker verving hem met verve. "Het is wel bijzonder irritant om de wedstrijden tegen de grote teams te moeten missen", stelt onze landgenoot, die dit seizoen pas twee wedstrijden speelde. "Ik hoop tegen Tottenham Hotspur weer in de basis te staan", doelt de 29-jarige Vlaar op de wedstrijd na Everton-uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen