Koeman na 8-0 zege: "Ben een beetje in shock"

18 oktober 2014, 19:37

Had je na de openingsfase tegen Southampton-manager Ronald Koeman gezegd dat zijn team met 8-0 zou winnen van Sunderland, dan had de Nederlandse oefenmeester je waarschijnlijk niet geloofd. Hij was namelijk niet echt te spreken over de eerste twintig minuten van zijn ploeg, ook al werd daarin een 2-0 voorsprong opgebouwd.

"Ik ben nog steeds een beetje in shock", zei Koeman na afloop tegen Sky Sports. "Niet vanwege de tweede helft. Daarin hebben we volgens mij heel goed gespeeld en een paar geweldige doelpunten gemaakt. Ik ben in shock vanwege de eerste twintig minuten omdat ik toen niet echt te spreken was over het optreden van mijn elftal."

"Soms kan het voetbal vreemd zijn", aldus Koeman. "Ik voel mee met (Sunderland-manager, red.) Gus Poyet, want zijn ploeg heeft goed gespeeld in de beginfase en kreeg een paar aardige kansen. Die eigen goal (de 1-0, red.) was ongelukkig en bij 2-0 hadden ze misschien een penalty verdiend. Maar op basis van wat daarna volgde, hebben wij terecht gewonnen. Ik ben heel trots op mijn spelers omdat ze tot de laatste seconde hebben gevochten om zoveel mogelijk te scoren. Dat is tekenend voor mijn elftal. Ik ben trots op de ambitie die wordt getoond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen