Chery: "Moest even twee keer kijken of die bal erin zat"

3 november 2014, 07:57

Het was niet het mooiste doelpunt uit zijn carrière, maar wel een hele belangrijke. Tjaronn Chery opende in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda vroeg in de wedstrijd de score voor FC Groningen, zijn schot glipte door de handen van doelman Jelle ten Rouwelaar. Het ene doelpunt bleek voldoende voor de drie punten: 1-0.

"Ik kwam van rechts, schoot op het doel en moest even twee keer kijken of die bal erin zat", zegt Chery op de clubwebsite over zijn merkwaardige treffer. Ook aangever Tom Hiariej spreekt van een 'vreemd moment'. "Ik stak de bal op Chery en hij schoot deze via de keeper over de lijn. Om eerlijk te zijn, moet ik het nog een keer terug zien. We begonnen op die manier goed aan de wedstrijd en gelukkig trekken we hem over de streep."

Na de 1-0 van Chery bleven doelpunten uit. "Als je snel op 1-0 komt, verwacht je vaak een mooie wedstrijd, maar we vergaten de 2-0 te maken en daardoor werd het toch nog lastig", zegt de doelpuntenmaker. Zelf waagde hij regelmatig een poging van afstand. "Ik denk dat ik mijn schietschoenen aan had want ik heb veel kunnen schieten. Als je niet schiet, scoor je ook niet, maar het is duidelijk dat het rendement omhoog moet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen