Niet-scorend Villa ziet verkiezing mooiste goal mislukken

4 november 2014, 14:56

Het leek een leuk idee: een poll op de clubsite waar fans iedere maand konden kiezen wat het mooiste doelpunt van hun club in de afgelopen maand was. Maar een serie van 547 minuten zonder doelpunt heeft ervoor gezorgd dat Aston Villa de verkiezing heeft moeten afblazen. De reden: er is niet gescoord.

In de maand oktober speelde Aston Villa drie wedstrijden in de Premier League: tegen Manchester City, Everton en Queens Park Rangers. Telkens kreeg de ploeg twee of drie goals tegen en wist het zelf niet één keer het net te vinden. In oktober viel er dus niets te juichen en zelfs als de organisatie van de verkiezing stiekem goals van eind september hadden willen meetellen, had dat niets opgeleverd. Ook de laatste twee duels van die maanden scoorde Aston Villa niet, het laatste doelpunt dateerde van 13 september tegen Liverpool (1-0).

Omdat er zo weinig gescoord wordt, is de verkiezing van het mooiste doelpunt van de maand inmiddels van de website van Aston Villa gehaald. Overigens is er licht aan het eind van de tunnel te zien, want het eerste doelpunt van november werd zondag gemaakt tegen Tottenham. De ploeg verloor wel weer, met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen