"Als we niet winnen, hoeft niet alleen Hiddink te stoppen"

10 november 2014, 14:07

Arjen Robben is enigszins verbaasd over de uitspraak van bondscoach Guus Hiddink dat hij stopt, als Oranje zondag onderuit gaat tegen Letland. De aanvaller van Bayern München benadrukte bij aankomst in Noordwijk, waar de selectie samenkomt, dat Oranje het aan zijn stand verplicht is om dat duel te winnen.

"Ik heb altijd veel respect voor tegenstanders, maar met alle respect: als we zondag niet winnen, hoeft niet alleen de bondscoach te stoppen", is de duidelijke taal van Robben bij de NOS. Voor de zekerheid bevestigde de aanvaller daarna dat hij wél beschikbaar blijft voor Oranje, ook als het eventueel mis zou gaan.

Robben rekent erop dat Oranje de komende week revanche op zichzelf kan nemen, na de zwakke prestaties in de eerste wedstrijden na het WK in Brazilië. "Dat het beter moet, is duidelijk. Ik weet wel welke kant we op moeten. Maar je kunt nog zoveel praten, uiteindelijk is er maar één medicijn en dat is gewoon die wedstrijden winnen. Het liefst overtuigend. Dat is het enige antwoord." Zelf heeft Robben sinds de vorige interland een aantal keer contact gehad met bondscoach Guus Hiddink, gaf hij toe. "Het was normaal contact. Er is al genoeg onrust, laten we daar geen dingen aan toevoegen. Of de onrust rond Oranje terecht is? Ja, dat denk ik wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen