Bekritiseerde Balotelli beoordeelt zichzelf met een zeven

1 december 2014, 23:50

Mario Balotelli lijkt dit seizoen wekelijks een vloedgolf van kritiek over zich heen te krijgen. De Italiaanse spits maakte afgelopen zomer de transfer van AC Milan naar Liverpool, maar kon nog niet aarden in stad van The Beatles. Hij heeft veel moeite om het net te vinden en wordt met regelmatig door de buitenwacht bekritiseerd vanwege zijn houding en werklust. Desalniettemin geeft hij zichzelf een zeven als rapportcijfer.

Hij deelde het rapportcijfer voor de camera van Fox Sports Australia aan zichzelf uit. "Ik loop meer dan voorheen", wijst Balotelli aan als reden voor het cijfer. Hij weet dat hij weinig tot scoren komt, maar denkt dat het een kwestie van tijd is voordat hij veel doelpunten gaat maken voor Liverpool. "De goals komen vanzelf. Op dit moment scoor ik zeer weinig, maar dat is heus niet helemaal verdwenen. Maar zo veel als ik nu gelopen heb, heb ik nog nooit gedaan in mijn carrière", stelt de excentrieke Italiaan.

Balotelli houdt veel zelfvertrouwen, ondanks de kritiek van buitenaf. "Ik heb geen mensen nodig om in mezelf te geloven, dat doe ik namelijk al. Alleen mijn familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Zolang zij in mij geloven, komt het goed. Als mensen zeggen dat ik niet kan scoren, dat ik niet goed gestart ben aan het seizoen of dat ik geen goede speler voor dit team kan zijn, dan is dat hun probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen