Ancelotti en Real Madrid praten over nieuw contract

24 november 2014, 18:16

Carlo Ancelotti laat weten met Real Madrid in gesprek te zijn over contractverlenging. De Italiaan staat sinds de zomer van 2013 voor de selectie van De Koninklijke en leidde de Spaanse club in zijn debuutjaar naar de winst van de Copa del Rey én Champions League.

"Ik heb een contract tot 2016, maar we zijn al in gesprek over een nieuwe verbintenis", zegt Ancelotti tegen La Repubblica. "Real is een heel goed gestructureerde club. De leden kiezen elke vier jaar een nieuwe president en die maakt deel uit van het bestuur. Hier is het niet één weldoener die alles bepaalt, maar een formidabel team van managers. Real wil de beste zijn en het gaat steeds beter."

"Ik hoop wereldkampioen te worden met Real", zegt Ancelotti, vooruitblikkend op het WK voor clubs van volgende maand in Marokko. "Makkelijk zal het niet worden, met waarschijnlijk in de halve finale een ontmoeting met Cruz Azul."

Na twaalf speeldagen gaat Ancelotti met Real Madrid aan kop in La Liga. De voorsprong op nummer twee FC Barcelona en nummer drie Atlético Madrid bedraagt respectievelijk twee en vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen