Zaakwaarnemer: "Balotelli niet snel terug naar Italië"

24 november 2014, 18:56

Door de terugkeer van coach Roberto Mancini bij Internazionale doen er geruchten de ronde dat Mario Balotelli ook wel eens een contract zou kunnen tekenen bij de gevallen Italiaanse topclub. Echter, zijn manager Mino Raiola laat weten dat de aanvaller voorlopig niet meer in de Serie A te bewonderen zal zijn.

Mancini liet Balotelli bij Inter debuteren als prof en later werkten de twee ook samen bij Manchester City. Inmiddels is de aanvaller actief bij Liverpool, dat hem afgelopen zomer overnam van AC Milan. Volgens Raiola blijft Balotelli nog wel even weg uit Italië. "Zelfs de comeback van Mancini kan ons niet op andere gedachten brengen", zegt Raiola in Italiaanse media. "Mario zal niet in Italië spelen, zelfs niet als we aanbiedingen krijgen van Inter of Napoli."

Met pas twee doelpunten is het nog geen gelukkig avontuur van Balotelli in Liverpool. "Het ontbreekt hem aan een goal, maar hij zal uit deze fase komen", weet Raiola. "Hij doet zijn best. Zijn relatie met de rest van de ploeg? Die is perfect. Britse journalisten zouden zich niet met zijn leven moeten bemoeien."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen