Directie De Graafschap toont solidariteit en reist niet af naar uitduel met FC Emmen

8 mei 2024, 14:55   Bijgewerkt: 8 mei 2024, 15:01
Foto: © Imago

De Graafschap reist zonder directie af naar het uitduel met FC Emmen op De Oude Meerdijk. De uitsupporters waren niet meer welkom in het Drentse land omdat er in het uitvak in Groningen vuurwerk afgestoken werd door de Achterhoekers. Uit solidariteit reizen de mensen van de directie, net als de supporters, niet af naar Emmen, zo meldt De Gelderlander.

De club uit Doetinchem vertelde in een statement al weinig te begrijpen van het besluit van de KNVB. Op maandag werd bekend dat De Graafschap ook nog een boete aan de Nederlandse voetbalbond moet gaan betalen. De supporters uit Gelderland toonden in Leeuwarden tijdens de uitwedstijd met SC Cambuur al verschillende doeken richting Frank Paauw.

Artikel gaat verder onder video

“Van mocro maffia naar KNVB-maffia? Paauw binnen KNVB-sekte = uitbreiding anti uitsupportersgekte”, schreven de makers van het spandoek. Al met al een duur geintje dus. De KNVB was hier niet van gediend en stuurde een factuurtje van 3750 euro richting de Keuken Kampioen divisionist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen