Bizar: Balotelli ziet shirt in vlammen opgaan door toedoen van boze fans

27 februari 2023, 09:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mario Balotelli heeft zich niet populair gemaakt bij het Zwitserse FC Sion, want de fans vinden dat de aanvaller niet hard werkt en zijn het zat. Na de met 4-0 verloren wedstrijd tegen St. Gallen werd er daar een shirt van Balotelli in de fik gezet.

De ploeg uit Zwitserland staat op dit moment voorlaatste in de competitie en heeft al twaalf wedstrijden niet gewonnen. Deze zomer werd er nog gestunt met de komst van Balotelli, maar die blijkt niet zo goed te liggen bij Sion. De fans richten zich bij deze resultaten vooral op hem en dat leidt tot gekke dingen.

Tijdens de wedstrijd met St. Gallen werd er tijdens de rust al flink gemord over Balotelli en dit werd in de zeventigste minuut alleen maar erger met geschreeuw vanaf de tribune richting de Italiaans international. "Zweet of ga weg", werd er door de fans gescandeerd. De mensen vanaf de tribune zijn de werklust van de spits zat, want volgens de fans voert Balotelli weinig uit op het veld.

Toen er een 0-4 score op het bord stond, werd het shirt van Balotelli aan de hekken gehangen en in de brand gezet. Dit seizoen gaat het niet eens zo heel slecht voor de Italiaan, want Balotelli heeft in twaalf wedstrijden vijf goals gemaakt. In Turkije deed hij het bij Adana Demirspor nog beter met achttien treffers en werd ook nog genomineerd voor de Puskás Award.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen