Utrecht houdt Ayoub tot medio 2018 in de Domstad

26 november 2014, 14:27

FC Utrecht heeft de verbintenis van Yassin Ayoub opengebroken en verlengd. De middenvelder stond aanvankelijk tot de zomer van 2016 onder contract bij de Domstedelingen, maar heeft zijn krabbel gezet onder een contract met een looptijd tot de zomer van 2018. Dat maakt Utrecht via de officiële kanalen bekend.

De in het Marokkaanse Al Hoceima geboren Ayoub kwam via ASV De Dijk, HFC Haarlem en Ajax bij Utrecht terecht. Sinds 2008 speelt hij in de Domstad, waar hij in het seizoen 2012-2013 in de hoofdmacht debuteerde. "Yassin is pas twintig jaar, maar nu al bijna niet meer weg te denken uit de selectie van FC Utrecht", zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff over de twintigjarige middenvelder. "Hij beschikt over een goede techniek, goed tactisch inzicht en heeft het vermogen om medespelers vrij te spelen en zelf te scoren."

"Ik ben er trots op dat FC Utrecht het volledige vertrouwen in mij uitspreekt", stelt Ayoub over zijn contractverlenging. "De club heeft over mij een goed gevoel, en dat is geheel wederzijds. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben en ga er de komende jaren alles aan doen mezelf verder te verbeteren en belangrijk te zijn voor FC Utrecht."

In een eerder stadium slaagde Utrecht er al in om doelman Robbin Ruiter langer aan boord te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen